Σχετικά Με Εμάς

Εκεί που το χρώμα γίνεται τέχνη!

Ποιοι Είμαστε

Σχετικά με Εμάς!

Η εταιρεία ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ιδρύθηκε το 1982 στην Αθήνα με τομέα δραστηριότητας τη διάθεση προϊόντων επισκευής και επαναβαφής αυτοκινήτων. Από την αρχή της λειτουργίας μας δυο ήταν οι βασικοί μας στόχοι:

– Η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ της εταιρείας και των συνεργατών/πελατών με βάση την ειλικρίνεια και τη συνέπεια.

– Τη καλύτερη εξυπηρέτηση παρέχοντας τα καταλληλότερα προϊόντα για την κάθε επισκευή ξεχωριστά.

Ο στόχος μας

Γιατί να επιλέξετε εμάς!

Η συνεργασία μας με τους μεγαλύτερους οίκους στο χώρο της επισκευής και επαναβαφής αυτοκινήτου δημιουργεί σιγουριά και εμπιστοσύνη για την καλύτερη λύση οποιουδήποτε προβλήματος. Η διεύρυνση των στόχων μας έγινε κινητήριος δύναμη για να δημιουργήσουμε τη παρουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  με βασικό στόχο τη βελτίωση μας όσον αφορά τις υπηρεσίες μας  στον επαγγελματικό τομέα όσο και στον ερασιτεχνικό για οποιουδήποτε είδους μικροεπισκευές.

Ελπίζουμε αυτή μας η προσπάθεια να αποτελέσει σημείο αναφοράς και να ανοίξει νέες προοπτικές στο χώρο της επισκευής-επαναβαφής  αυτοκινήτου για τον επαγγελματία και για τον ερασιτέχνη ακόμα και ως ψυχαγωγική δραστηριότητα.

Υπηρεσίες

Μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και επένδυση στον τομέα της επαναβαφής  οχημάτων μπορούμε πλέον να βοηθήσουμε στη λύση οποιασδήποτε κατάστασης βρίσκεστε, είτε αυτή είναι στον τομέα της επισκευής, είτε γυαλίσματος – φινιρίσματος.

Μπορείτε να παραγγείλετε ότι προϊόν επιθυμείτε από τη λίστα μας, και να σας το αποστείλουμε είτε με εταιρεία ταχυμεταφοράς (COURIER) στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, είτε με συμβατική μεταφορική εταιρεία (παραλαβή του πελάτη από την κατά τόπους έδρα της μεταφορικής) αν βρίσκεστε εκτός Αθηνών.

Σε επιλεγμένες περιοχές μπορεί να γίνει αυθημερόν παράδοση χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. ( Νίκαια, Κορυδαλλός, Κερατσίνι, Ρέντη, Χαϊδάρι, Αιγάλεω, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ίλιον )

Εάν επιθυμείτε , μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας, να παραλάβετε οποιοδήποτε προϊόν από το κατάστημα μας. 

Τα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας είναι κάποια βασικά προϊόντα με τα οποία κάποιος ερασιτέχνης θα μπορέσει να κάνει μια μικρή επισκευή. Αυτό έγινε με σκοπό να μην υπάρχει ένας λαβύρινθος από προϊόντα που αντί να βοηθήσουν τον καταναλωτή να τον αποθαρρύνουν και να τον μπερδέψουν ακόμα περισσότερο.

Για όποιους έχουν κάποια γνώση στο χώρο της επισκευής οχημάτων ακόμα και επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή προσφορά σε αναλώσιμα υλικά και εργαλεία φανοποιίας. Η ποικιλία των προϊόντων είναι πολύ μεγαλύτερη και σε ειδικές περιπτώσεις πιο εξειδικευμένη. 

0 %
Συνεργασία
0 +
Ικανοποιημένοι πελάτες
0
Καθημερινές παραγγελίες
0
Ημέρες εργασίας