Συχνές Ερωτήσεις

Αν δεν σας έχουν λυθεί οι απορίες σας και τα ερωτήματα σας,χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας βοηθήσουμε σε ότι χρειάζεστε!

Συνήθως ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι είναι που βρίσκεται ο κωδικός απόχρωσης. Κάθε όχημα η μοτοσυκλέτα σε διάφορα σημεία αναλόγως τη μάρκα έχει σημειωμένο τον κωδικό απόχρωσης σε αυτοκόλλητο ή σε κάποια μικρή ταμπέλα. 

Ένας τρόπος για να το βρει κάποιος είναι να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα ΄΄ΜΙΧΙΤ΄΄  την οποία μπορείτε να μεταβείτε με ένα κλικ, και τοποθετώντας κάποια στοιχεία του οχήματος σας να καταλήξετε στον κωδικό απόχρωσης και ο δεύτερος τρόπος είναι να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας και να σας κατατοπίσουμε εμείς.

Η κάθε επισκευή σε ένα όχημα προϋποθέτει γνώσεις και κάποιου είδους επαναλαμβανόμενη τεχνική εξάσκηση. Αυτό βέβαια δεν είναι τόσο ανασταλτικό για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ξανά με κάτι παρόμοιο. Με γνώσεις 35 ετών στο χώρο μπορούμε να βοηθήσουμε και να καθοδηγήσουμε οποιονδήποτε ερασιτέχνη θέλει να δοκιμάσει μια μικροεπισκευή στο αυτοκίνητο του η τη μοτοσυκλέτα του  είτε θέλει μία προσωρινή επισκευή ή μία πιο μόνιμη.

Στον ιστοχώρο μας υπάρχουν οδηγίες για τον τρόπο επισκευής-βαφής και γυαλίσματος που μπορεί εύκολα κάποιος να συμβουλευτεί και να δοκιμάσει τις δυνατότητες του.

Ο τρόπος παραγγελίας των προϊόντων μας είναι με επικοινωνία μαζί μας είτε τηλεφωνικά είτε με email 

Οι τρόποι πληρωμής είναι είτε με αντικαταβολή και εξόφληση κατά την παραλαβή στον χώρο που θα μας υποδείξετε ή με κατάθεση σε λογαριασμό μας και στέλνοντας μας την απόδειξη κατάθεσης με email η ενημερώνοντας μας τηλεφωνικά.

1.Εάν επιθυμείτε μπορείτε να παραλάβετε οποιοδήποτε προϊόν από το χώρο μας.

2.Με εταιρεία ταχυμεταφοράς. Η παραγγελία σας αποστέλλεται με εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) στην διεύθυνση που μας υποδείξατε. Η παράδοση γίνεται συνήθως από 1 εως 4 εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα- Παρασκευή)

3. Υπάρχει η δυνατότητα να σας τα αποστείλουμε με συμβατική μεταφορική εταιρεία όσοι βρίσκονται εκτός Αθηνών με παραλαβή από την κατά τόπο έδρα της μεταφορικής. Πριν την αποστολή θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.